Vitalaxed werkwijze

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Als de click wederzijds is, gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag. Tijdens het coaching traject help ik jou kleine stapjes te nemen. Wij gaan werken aan jouw zelfvertrouwen, zelfwaardering en vooral jouw zelfliefde! zodat jij jouw doel kan bereiken. Vanuit rust en ontspanning ben jij in staat om jouw eigen grenzen aan te geven en vind jij jezelf waard! Als je goed in je vel zit krijg je meer energie, kan je beter omgaan met stress, gaat het afvallen lukken en heb je weer zin om te gaan sporten!
Ik geef jouw handvaten om een energiek en relaxed leven te leiden.

Voorafgaand aan het coaching traject krijg je van mij een uitgebreid intakeformulier. Tijdens het eerste gesprek bespreken wij het ingevulde formulier en kijken wij samen wat jij nodig hebt, wat jij lastig vindt en wat jij bereikt wilt hebben aan het einde van het coaching traject.
Mijn coaching traject bestaat normaliter uit 6 sessies, wij zien elkaar 1x in de 2 weken, 6 coaching gesprekken à 75 minuten.
En na 2 maanden hebben wij nog een evaluatiegesprek van 45 minuten.

Tijdens een coaching sessie werk ik met de volgende technieken:
- Ademhalings- en ontspanningstechnieken
- G-schema
- Werken met schalen (oplossingsgericht coachen)
- Focussen
- Logische niveaus
- Body Drum Release
- Innerlijke criticus
- Uitgebreide analyse eetmeter
- Beweeg- en leefstijladvies

Na elk gesprek vraag ik aan jou om een reflectieverslag in te vullen, je reflecteert nogmaals wat wij besproken hebben en je gaat met jezelf aan de slag. 

Tarief intakegesprek 

De kosten voor het intakegesprek van ongeveer 1 tot 1,5 uur bedraagt € 65,-.

Deze kosten betaal je alleen als je naderhand besluit geen gebruik te maken van mijn diensten.

Anders zitten de kosten in het pakket dat je bij mij afneemt.*Voor bedrijven kan een offerte aangevraagd worden (prijzen voor bedrijven zijn exclusief 21% btw).

Pakket Vitalaxed 

De prijzen variëren tussen de € 595,- en € 750,- (prijzen voor particulieren zijn inclusief 21% btw).
Aan de hand van het intakegesprek doe ik een trajectvoorstel incl. of excl. een uitgewerkt voedings- en beweegadvies.

In het pakket zit:
- Kennismakingsgesprek à 30 minuten
- 6 x coaching sessie à 75 minuten
- na 2 maanden evaluatiegesprek à 45 minuten 

*Voor bedrijven kan een offerte aangevraagd worden (prijzen voor bedrijven zijn exclusief 21% btw).

Vitalaxed

Wie ben ik?

Ik ben zelf opgegroeid in een gezin waar veel pijnlijke emoties aanwezig waren. Om mijzelf te beschermen, ben ik mij gaan afsluiten voor mijn gevoel. Door mijn gevoelens geen ruimte meer te geven, heb ik de energie vastgezet in mijn lichaam. Ik voelde niet de signalen die mijn lichaam mij gaf en ik ging gewoon maar door!

Ik heb mijzelf vaak weggecijferd, de ander was altijd belangrijker dan ikzelf! Eerst zorgde ik voor de ander, daarna kwam ik pas. En ik nam nooit tijd voor mijzelf. Ik was totaal de balans kwijt en dit kost heel veel energie. Ik was ook altijd moe en ik sliep slecht. Daarnaast had ik weinig zelfvertrouwen. Eigenlijk had ik altijd wel last van onverklaarbare fysieke klachten, ik negeerde de signalen van mijn lichaam. Maar er kwam een moment waarop ik niet zo verder kon gaan. 

In juli 2008 kreeg de diagnose borstkanker. Zelfs tijdens de heftige periode van meerdere operaties en behandelingen, moest ik steeds van mijzelf sterk zijn en ging ik in de overlevingsstand. 

Ik moest zo snel mogelijk herstellen en weer aan het werk gaan. Ik handelde vanuit mijn hoofd i.p.v. mijn gevoel.

VitalaxedNa het herstel van de borstkanker, was ik nog steeds niet in balans. In 2015 kreeg ik een hernia en in 2017 een voorstadium van baarmoederhalskanker.
Na mijn ziekte ben ik mij gaan verdiepen in gezonder eten, je kan nog zo gezond eten, voldoende bewegen, maar als je stressniveau heel hoog is is de balans zoek!
Ik besloot de opleiding tot Holistisch Leefstijl Coach* te gaan volgen. Tijdens de opleiding heb ik naast de benodigde theorie veel over persoonlijke ontwikkeling geleerd. De deur van mijn hart is weer op een kiertje gezet en heb ik weer mogen ervaren wat voelen is. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen! Ik mag er zijn! En ik ben het waard!
Als je beter in je vel zit, straal je ook een andere energie uit en dit heeft weer effect op je leven. Ik heb inmiddels een andere baan gevonden, die veel beter bij mij past. Daarnaast ben ik in 2019 mijn eigen praktijk begonnen; Vitalaxed! Zo zie je wat positieve energie met je kan doen!
Dit gun ik jou ook!

Gwen

* Een holistisch leven wil zeggen dat alles met elkaar in verbinding staat. Als holistisch leefstijlcoach kijk ik naar het totaalplaatje van de mens, zowel fysiek, mentaal, geestelijk als energetisch. 


 

Recensies

"De gesprekken met Gwen hebben mij enorm geholpen en met name nieuwe inzichten gegeven.
Haar holistische aanpak, door naar je hele levensstijl en voeding te kijken, werkt echt! Ik vind het ook fijn dat ze altijd blijft doorvragen. Ze ‘graaft’, maar dan op een prettige en doortastende manier.

Ik heb veel van haar geleerd. Het waren ook fijne, warme gesprekken.
Gwen is een fijn en oprecht mens."

"Ik heb de coaching sessies van Gwen als heel prettig ervaren.

Door de combinatie van diverse technieken, oefeningen en gespreksvormen, word je op een hele rustige en ontspannen manier begeleid naar antwoorden en oplossingen voor jouw hulpvraag.

Antwoorden die je uiteindelijk zelf geeft en daardoor ook beter blijven hangen dan zomaar een advies." 

Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren.
Je geeft persoonlijke aandacht waardoor ik bewust naar mezelf ben gaan kijken en stapsgewijs veranderingen ben door gaan voeren. En oude gewoontes achter me kan laten en valkuilen heb leren vermijden.

Dankjewel!


Vitalaxed

Contact

06-11093751 
info@vitalaxed.nl